ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

2020-2021 Οι πρωταθλητές του Pablo Garcia στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ. Κυριακή 30 Αυγούστου & Ώρα έναρξης 18:30 ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ-ΠΑΟΚ Κ-20 ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ-ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ- ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ - ΝΕΟ μεταγραφικό ΜΠΑΜ ετοιμάζεται από ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ......

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΠΡΩΤΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ

Στο δημοτικό στάδιο του Χέρσου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος αγώνας του ζευγαριού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ και του ΠΑ'Ι'ΚΟΥ Γουμένισσας όπου η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα μας σε ένα παιχνίδι όπου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 5-4 κανονικός αγώνας 1-1.
Ίσως το παιχνίδι να ήταν διαφορετικό αν ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ δεν δεχόταν την πολύ άδικη αποβολή δεύτερη κίτρινη κοντά στο 80' και αυτό το παραδέχτηκαν όλοι οι φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο παρόλα αυτά το πάλεψε πήγε το παιχνίδι στην παράταση και ηττήθηκε τελικά στα πέναλτι.


Αν  αναλογιστεί κάποιος αυτή η ομάδα  το πως ξεκίνησε και που έφτασε να είστε σίγουροι ότι παίκτες και προπονητής  είναι οι πρώτοι μάγκες της ποδοσφαιρικής σεζόν 2015-2016 του νομού μας και αυτό το παραδέχονται όλοι. 

ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιά μας όλους τους φίλους της ομάδος και μη για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν.

Υ.Γ Όσο για τις βλακώδες αναφορές και φήμες για ακόμη μια φορά ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ απέδειξε  τι σημαίνει  ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.