ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

2020-2021 Οι πρωταθλητές του Pablo Garcia στο γήπεδο του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ. Κυριακή 30 Αυγούστου & Ώρα έναρξης 18:30 ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ-ΠΑΟΚ Κ-20 ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ-ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΆΣΕΙΣ- ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ - ΝΕΟ μεταγραφικό ΜΠΑΜ ετοιμάζεται από ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ......

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ & ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ

Ακόμη μια σημαντική πρόκληση έφτασε και πάλι μετά την ανεπανάληπτη πορεία και την φετινή σεζόν η υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες μας βρίσκεται μια ανάσα πριν από την επίτευξη του μοναδικού στόχου που συνοδεύει τα τελευταία χρόνια την ομάδα μας και δεν είναι άλλος από την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ  του   ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
   
Το απόγευμα της Κυριακής 17 Απριλίου όλα τα φώτα της Α1 ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ θα πέσουν στο γήπεδο του Χέρσου όπου ο ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ και ΠΑ'Ι'ΚΟ Γουμένισσας θα διασταυρώσουν τα <<ξίφη>> τους για την είσοδο στον τελικό των play off .
Oι ποδοσφαιριστές  και το Δ.Σ του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ με επίσημη ανακοίνωση τους καλούν τον κόσμο τους να συνδράμει στην προσπάθεια που θα κάνουν.
  <<Φίλοι της ομάδας μας, φίλοι της ομάδας του χωριού μας,όλοι οι κόποι της φετινής χρονιάς παίζονται την Κυριακή 17 Απριλίου στο γήπεδο του Χέρσου.

   Σας καλούμε να αποτελέσετε για ακόμη μια φορά τον δωδέκατο μας παίκτη στον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής σεζόν.

  Η παρουσία σας θα μας δώσει  μεγάλη ψυχολογική ώθηση όπως και στον προηγούμενο αγώνα  και όλοι μαζί θα πετύχουμε το στόχο που έχουμε θέσει, ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ και μόνο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

  'Ολοι μαζί την Κυριακή στις 16:30 μμ στο γήπεδο του Χέρσου με μια φωνή να δείξουμε τη δύναμη μας.

ΝΑ  ΔΕΙΞΟΥΜΕ  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΑΚΟΜΗ  ΜΙΑ  ΦΟΡΑ !!!!!  >>.

           Με εκτίμηση

  Το Δ.Σ & οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ.